reklama 11C

Na ME veterinářů 2016 jdou tři Češi do finále

Během pátečního dne 12. srpna se v rakouském Linzi uskutečnila další dvě skoková kola v rámci mistrovství Evropy veterinářů. Z pětičlenného českého zastoupení se celkem tři dvojice probojovaly do nedělního finále pro elitních 25 jezdců…
12.08.2016 19:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejlépe si po třech kolech stojí Zuzana Plundrová a Lapentii, kteří jsou aktuálně desátí. Na kontě mají 7,32 trestných bodů. „Mocmrzí chybatřetím kole, Lapentti skákal výborně,“ popsala jezdkyně. „Parkur byl spíše technický než vysoký. Je opravdu třeba jezdit přesně, tak jak se a nepodcenit žádný obrat. Jinak je z toho hned chyba,“ doplnila jezdkyně.

Lenka Macháčková se dopustilakoněm Beefeater dvou chyb při prvním pátečním kole, naopak to druhé již zvládla bezchybně. Celkový součet 14,43 trestných bodů ji stačí na 18. místo. Jen o příčku níže je Kateřina Bučková a Julius. Ti si sice připsali během pátku pouze jedno shození, pomalejší čtvrteční kolo jim všaksoučtu vyneslo 14,45 trestných bodů.

Tato dvě páteční kola byla zároveň dvoukolovou soutěží družstev, kde český celkem obsadil konečné šesté místo. Pro první příčku si dojeli Němci před Švýcary a dalším týmemNěmecka.

Výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE