reklama 11D

Na CSI5* Basel vyjel i Bronislav Chudyba

Změřit síly se světovou špičkou, která se na závody do švýcarské Basileje sjela, se vydal i slovenský jezdec Bronislav Chudyba. Do CSI5* má hned tři koně, s nimiž závodí ve dnech 8. – 11. ledna. Během prvních dvou dnů si připsal několik úspěchů…
09.01.2015 22:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Páteční vítěz Daniel Deusser. Foto Katja Stuppia/LONGINES CSI BASEL

Při své první jízdě se účastnil parkuru 140 cm, kde dokončil ve čtvrtek s Fair Lady bezchybně a výborný čas je zařadil na pěkné šesté místo. Dobře se mu vedlo i na parkuru o 5 cm vyšším, který se započítával i do Longines žebříčku. S desetiletým Angelotti po čistém parkuru získal devátou příčku.

První den se na nejvyšší parkur 155 cm vysoký přihlásilConcanem, bohužel byl jednímtrojice startujících, kteří soutěž nedokončili. Do rozeskakování se probojovalo 14 dvojic, přičemž nejvíce se dařilo belgickému reprezentantovi Gregory Watheletovikoněm Conrad de Hus. Druhý dojel Rolf-Göran Bengtsson se svým výborným Casallem Ask.

pátek se nejvyšší soutěže účastnil Bronislav ChudybaAngelottim, bohužel anitomto případě nedokončil.  Soutěž 155 centimetrů vysoká se jela opětrozeskakováním, v němž nejrychleji a bezchybně dokončil Daniel Deusser sedlající koně Espyrante. Druhý dojel domácí jezdec Romain Duguet a Quorida de Treho před brazilskou dvojicí Marlon Modolo Zanotelli a Malou. V rozeskakování se představila i Pénélope Leprevost, Denis Lynch, Martin Fuchs či Ludger Beerbaum.

pátek se slovenský jezdec radovalbezchybné jízdy s Fair Lady, bohužel skončili třináctí, tedy na první nedekorované pozici. Jednalo se o soutěž 150 cm se žolíkem. Držme tedy palce slovenskému jezdcovi i zbylé dny. Na závody se můžete dívat online, a to díky Clip My Horse. Na stránky se dostanete ZDE.

Kompletní výsledky naleznete TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE