reklama 11A

NH v Kladrubech pozval veřejnost k Hubertově jízdě

V sobotu 31. října proběhla v areálu i přilehlém okolí Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem tradiční podzimní Hubertova jízda, která byla otevřená také pro veřejnost. V nádherný poslední říjnový den se těšila velkému zájmu účastníků.
03.11.2015 11:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Fotogalerie: Šárka Veinhauerová

Přinášíme zprávu přímo z Kladrub…
 
"Poslední říjnový den 31. 10. 2015 proběhla v Kladrubech nad Labem Hubertova jízda pro veřejnost. Zúčastnilo se téměř 40 jezdců pod sedlem, které doprovázelo 9 kočárů a jeden výletní vůz, celkem tedy přes 100 osob a 59 koní.
 
Po tradičním zahájení s trubači na hlavním nádvoří Národního hřebčína se jezdci i spřežení s kočáry vydali na předem připravenou trasu v terénu. Projeli anglickým parkem Mošnice, přes louky a pastviny se dostali až do lesa na „Sklepy“, přeskákali řady skoků na „Římovkách“, přestávku s občerstvením strávili na louce nedaleko kaštanové aleje.
 
Po svačině následoval adrenalinový průjezd „Kurkovým jezírkem“ a slavnostní Halali na závodišti. Po ukončení si všichni účastníci mohli sdělit své dojmy na závěrečném zhodnocení Hubertovy jízdy v Císařském hostinci.
 
Podzimní sluníčko podtrhlo slavností atmosféru, prozářilo barevné podzimní tóny stromů a zahřívalo účastníky na kočárech. Více si můžete prohlédnout na fotografiích Šárky Veinhauerové."
 
Zdroj: NH Kladruby nad Labem



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE