reklama 11B

Moravský vozatajský pohár v Mikulově zná vítěze

ikonka

Celkem pět soutěžních kategorií závodilo v úterý 26. prosince při Moravském vozatajském poháru v Mikulově. Program vozatajských hobby závodů zakončila soutěž čtyřspřeží, kde si pro vítězství dojel s výsledkem 235,26 bodů Vít Vlašic…
28.12.2017 14:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Při hobby závodech v rámci Moravského vozatajského poháru v Mikulově se na startu představilo pět soutěžních kategorií.

Program závodů zahájila soutěž určena výhradně ženám. Mezi Amazonkami si pro vítězství dojelo spřežení Adély Lesákové. Druhá příčka zde patřila Petře Myslíkové a místo třetí pak Míše Lesákové.

Právě Míša Lesáková nenašla přemožitele v další kategorii, která byla určena mladým jezdcům. Mezi spřeženími, která vedli kočí do šestnácti let, se dařilo Tereze Vyvialové, když se postavila na stříbrnou příčku. Trojlístek na stupních vítězů uzavřelo spřežení Adély Lesákové.

Nejpočetnější startovní pole čítala soutěže jednospřeží. V konkurenci čtrnácti spřežení se nejvíce dařilo Dominikovi Brumovskému, který zvítězil s výsledkem 108,03 bodů. Celkem osm dvojspřeží pak čítala předposlední soutěž programu. Zlatý stupínek zde obsadil Petr Myslík, z druhého místa se radoval Vít Vlašic a na místo třetí stačil výkon Petra Vlašice.

Zlatým hřebem byla soutěž čtyřspřeží, které se zúčastnila trojice spřežení. Zlato zde získalo čtyřspřeží Víta Vlašice, za které se postavilo na místo druhé spřežení Petra Vlašice. Elitní trojici doplnil Milan Domes.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }