reklama 11B

Mladí drezurní koně z celého světa ve Verdenu

Ve dnech 1. – 5.8. 2012 se ve Verdenu koná mistrovství světa mladých koní v drezuře, při kterém nebudou chybět ani reprezentanti České republiky. Své svěřence tam představí Eva Jančaříková, Adéla Neumannová a Libuše Půlpánová... AKTUALIZACE: 4. 8.
04.08.2012 20:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

AKTUALIZACE 4. 8. 2012:
V páteční kvalifikaci šestiletých skončila Adéla Neumannová s Babylon van Lange Weeren na poslední hodnocené 34. příčce s výslednou známkou 6,02 bodu. V malém finále pětiletých se Eva Jančaříková s Belissimusem umístila na 19. pozici se ziskem 7,04 bodu, Libuše Půlpánová s Quäntchen Glück obdržela známku 6,7 a skončila třiadvacátá
 
Sobotní malé finále šestiletých dokončila Adéla Neumannová s Babylon van Lange Weeren s rovnými šesti body a umístila se dvacátá z 21 startujících. Vítězkou finále pětiletých se stala dvojice Eva Möller – Sa Coeur z Německa.
 
 
AKTUALIZACE 2. 8. 2012:
Jako první z našich dnes startovala Libuše Půlpánová a Quäntchen Glück a získala celkovou známku 6,72. Eva Jančaříková s Belissimus dokončila s výsledkem 6,98. V soutěži pro 5leté koně startovalo celkem 39 koní. Eva Jančaříková se umístila na 34. místě a Libuše Půlpánová na 37. První tři místa obsadili reprezentanti Německa. Na prvním místě se s výsledkem 9,18 umístila Eva Möller se Sa Coeur (po Sir Donnerhall I). Na druhém místě se umístila Ann-Christin Wienkamp s Revolverheld 6 (po Rockwell) s hodnocením 8,94 a na třetím místě skončila Beatrice Buchwald s Lord Carnaby (po Lord Loxley I). 
 
Výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
 
PŮVODNÍ PŘÍSPĚVEK z 1. 8. 2012:
Konkrétní složení českých dvojic je následující:
5letí: Eva JančaříkováBelissimus, Libuše PůlpánováQuäntchen Glück
6letí: Adéla Neumannová – Babylon Van Lange Weeren
 

Kompletní přehled účastníků najdete POD TÍMTO ODKAZEM

VÝSLEDKY budete moci průběžně sledovat ZDE!

Připravovány jsou také živé TV přenosy

Vše najdete na www.verden-turnier.de




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE