reklama 11A

Mistrovství světa spřežení pony v Bredě se blíží

Nizozemská bašta kočárových závodů Breda hostí ve dnech 2. – 6. září světový šampionát FEI pro spřežení pony. Medaile se nejlepším vozatajům světa rozdají v kategoriích jedno, dvoj i čtyřspřeží, o které se poperou jezdci z patnácti zemí.
01.09.2015 11:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

www.outdoorbrabant.nl

Ve středu 2. září proběhnou veterinární prohlídky, pro diváky si však pořadatel připravilna nezávodní den bohatý program. Závodit se začneod čtvrtka, a to tradiční zahajovací  zkouškou - drezurou, která pokračuje i v pátek. V sobotu 5. září čeká jezdce maraton a o mistrech světa bude jasnoneděli po jízdách mezi kužely.

Česká republika zastoupení na MS pony mít nebude. Ve všech typech zápřahů tedy jedno, dvoj a čtyřspřeží nastoupí na sto třicet soutěžících. Nejsilnější zastoupení mají dle očekávání vozatajské velmoci Nizozemí a Německo. Obsazení světového šampionátu je více méně evropskou záležitostí, jedině Spojené státy americké vyslaly svého zástupce, jinak jsou na soupiskách jezdci Belgie, Dánska, Estonska, Francie, Itálie, Lucemburska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Polska, Rakouska, Švédska, Švýcarska a Velké Británie.

Kromě závodů spřežení mají diváci možnost vidět i drezurní soutěže až do úrovně Grand Prix, parkurové skákání na národní úrovni a zejména mezinárodní soutěž všestrannosti na úrovni CIC3*!

Více najdete na webu pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE