reklama 11D

Mistrovství Evropy uvítají v roce 2015 Cáchy

Evropský šampionát celkem v pěti disciplínách se uskuteční v německých Cáchách ve dnech 11. – 23. srpna. „Srdce jezdectví se setká v Cáchách,“ píší němečtí pořadatelé. Vůbec poprvé se na stejném místě sejde pět disciplín při mistrovství Evropy…
04.01.2015 20:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

www.aachen2015.de

Tisíce fanoušků se může těšit na skoky a drezuru v hlavní aréně, které vystřídá strhující atmosféra reiningu a voltižezastřešeném stadionu Německé banky. Pátou disciplínou je spřeženíBěhem příprav na tento evropský šampionát dojderozšíření tribuny zastřešené arény, která nově pojme 6 300 diváků, dále se zvětší drezurní opracoviště, společněním přibude také část tribuny na hlavním stadionu, která zároveň projde rekonstrukcí. Nově se dostaví také stáj pro koně. Investovat se bude i do techniky a diváci by měli mít během závodů bezplatný přístup na wifi. Během závodů se pro příští rok počítá zhruba s 450 tisíci diváky celkem. To vše je možná za podpory partnerů, kteří mají o této akci velký zájem.

rámci mistrovství Evropy se utkají jezdcipěti disciplínách, společnětím se uskuteční také CICO3* ve všestrannosti. A kdo že bude obhajovat zlato? Ve skocích to je Roger Yves Bost a tým Anglie, v drezuře byla nejlepší Charlotte Dujardin a tým Německa, ve spřežení zvítězil Theo Timmermann, který byl zároveň členem vítězného nizozemského týmu. Ve voltiži se radovali Rikke Laumann, Jacques Ferrari a tým Anglie. Stejně jako ve spřežení, i v reiningu získal dvě zlata Alexander Ripper – a to v jednotlivcích, stejně jako se svým německým týmem.

Po zahajovacím ceremoniáluúterý 11. srpna přijde jako první na řadu drezura. V této disciplíně budou jezdci bojovat do 16. srpna, kdy se uskuteční Grand Prix Freestyle. Tentýž den se uskuteční také finále pro jezdce reiningu.  Zároveň se mezi dny 13. – 14. srpna se odstartuje CICO3* ve všestrannosti.

druhé půli měsíce jsou připraveny skoky, voltiž a spřežení. Zatímco čtyřspřeží bude finišovatsobotu 22. srpna, skoky a voltiž zjistí svého nového mistra o den později, v neděli 23. srpna. Ten den dojde zároveňslavnostnímu ukončení celého šampionátu.

Podrobné informace naleznete na stránkách pořadatele ZDE.

Zdroj: www.aachen2015.de




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }