reklama 11D

Mělník hostil pony festival i Styl šampionát 2017

Tradiční Mělnický jarní pony festival se uskutečnil ve dnech 31. března až 2. dubna. Vedle skokových a drezurních soutěží pro pony se však v rámci těchto závodů jel i Styl šampionát. Soutěže byly připraveny pro jezdce na pony i velkých koní…
03.04.2017 20:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jezdci se v rámci kvalifikačních soutěží Styl šampionátu představili během sobotního dne. V soutěži ZP se nejlépe předvedla Karolína Wiesnerová, která dosáhla s poníkem Sweet Heart na hodnocení 7,5 bodů. Na parkuru ZLP již rozhodčí rozdali vyšší stylové známky. Zvítězila domácí Markéta Miková s Gillette, a to s výsledkem 8,2 bodů. Druhá Karolína Prušáková se Sargem se také dostala nad osmibodovou hranici.

A právě Karolína Prušáková zvítězila ve třetí stylové pony soutěži. Na parkuru LP sedlala poníka Fík 2 a byla ohodnocena známkou 8,0 bodů.

I pro jezdce na velkých koních byly připraveny tři soutěže. Na parkuru ZM se z vítězství radovala opět Markéta Miková, a to s koněm Joker. Mělnická jezdkyně získala nejvyšší hodnocení toho dne, a to 8,8 bodů. Na parkuru stupně Z si pro nejlepší hodnocení dojela Aneta Martincová s koněm Limetree Progressive Density. Dvojice dokončila s hodnocením 8,4 bodů.

Na parkuru stupně ZL pak opět zvítězila Markéta Miková. Známku 8,2 bodů získala za výkon s koněm Linda 38.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE