reklama 11C

Hagendorn začátkem října na Mělníku

Friedrich Rudolf Hagendorn, stěžejní osoba loňského vzdělávacího projektu České jezdecké federace v oblasti školení a zkoušek stylových rozhodčích, bude opět působit v Čechách. Na pozvání přijede do středočeského Mělníka ve dnech 4. – 6. října...
24.09.2013 14:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pro Friedricha Rudolfa Hagendorna to bude již několikátá návštěva na Mělníku. Foto archiv pořadatele

V neděli 6. října bude na Mělníku rozhodovat soutěže na styl vypsané na stupních ZPSP pro děti na ponících, a Z a ZL  pro všechny jezdce na velkých koních. Součástí programu bude i finále Mělnického styl šampionátu, do kterého se mohou přihlásit jezdci, kteří se zúčastnili stylových soutěží při minimálně dvou ze tří letošních Pony festivalů. Ty se konaly právě na Mělníku, a byly jimi Jarní, Prázdninový a Letní Pony festival. 
 
Pro kvalifikované jezdce bude po úspěšném dokončení příslušných otevřených soutěží připraveno superfinále pro 5 nejlepších. Ti se pak utkají o prvenství na parkuru o stupeň obtížnosti těžším
 
Zvláštností je, že vítězové jednotlivých superfinále obdrží jako cenu poukázku na soustředění právě s F. R. Hagendornem, které se uskuteční během podzimních prázdnin 28. - 30. 10. 2013.
 
Friedrich Rudolf Hagendorn se však zdrží na Mělníku déle. Jeho působení v roli rozhodčího bude předcházet dvoudenní působení v roli trenéra, když povede skokové soustředění. Bude se jednat letos již o jeho šestý kurs pro převážně mělnické jezdce a úzký okruh pozvaných.
 
Pořadatelé srdečně zvou k návštěvě obou těchto akcí nejen širokou jezdeckou veřejnost, která „fandí“ správnému ježdění, ale zejména loňské frekventanty kursu stylových rozhodčích, kteří si budou moci nejen „oprášit“ své znalosti, ale v rámci večerních programů i prodiskutovat problémy a zkušenosti, které jejich letošní praxe přinesla.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE