reklama 11C

Medaile mistrům ČR v drezuře pro rok 2016 rozdány

Mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře je za námi. Rozhodující kola se jela v neděli 21. srpna, a my již známe mistry republiky a držitele medailí pro rok 2016. V nejtěžší seniorské kategorii zvítězila Libuše Mencke (roz. Půlpánová)...
21.08.2016 20:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

FOTO V GALERII JOSEF MALINOVSKÝ

 

Ve dnech 19. – 21. srpna se ve Zduchovicích konalo mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře. O tituly tam soutěžili jezdci všech věkových kategorií.

Mezi jezdci v dětské kategorii nenašla přemožitele bronzová medailistka z ME Eva Vavříková na Belle Enie. V mladších juniorech zvítězila Anna Hrudková na Zidane a zlato v konkurenci starších juniorů vybojovala Alexandra Hanáčková s Well Done.

Sofie Brodová s Lady Chatterley si dojela pro titul mistryně republiky v mladých jezdcích. Nejobtížější úlohy čekaly na seniory. Ve třech kolech získala nejlepší hodnocení v průměru Libuše Mencke, kterou známe pod dívčím jménem Libuše Půlpánová. Při mistrovství ČR sedlala Syria. Stříbro získala loňská vítězka Tereza Hábová na Djazz F a třetí dojel Fabrizio Sigismondi s Diamond Davidowss.

Zlaté medaile v družstvech si odvezli jezdci z Královéhradecké oblasti ČJF Kamila Kotyzová, Ida Jančářová a Silvie Šimonovská.

Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE