reklama 11C

Manažer vytrvalosti ČJF vysvětluje svoji rezignaci

Jak již od nás víte, manažer vytrvalosti ČJF Pavel Kopecký rezignoval na svou funkci z důvodu vysokého pracovního vytížení a VV jeho rezignaci na svém prosincovém zasedání přijal. Nyní Kopecký podrobněji vysvětlil na webu ČJF, proč se takto rozhodl…
17.12.2016 17:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
„Vážení vytrvalci, rád bych se s vámi z pozice manažera vytrvalosti rozloučil,“ začíná svůj dopis Pavel Kopecký, který publikoval ve vytrvalecké sekci internetových stránek České jezdecké federace.
 
„Když jsem se rozhodl pro účast ve výběrovém řízení, bylo to po dlouhém zvažování a diskuzích s mými blízkými. V rozhodnutí mne posílily i rozhovory s některými z vás, zejména s těmi, kteří se stali mými kolegy v komisi. Jako hlavní benefit, kromě zkušeností s přípravou koní a účastí na národních i mezinárodních závodech, jsem viděl svoji časovou flexibilitu, jako vlastník firmy jsem mohl s časem nakládat svobodně. – Po mém zvolení a ustavení komise byla sice práce časově náročná, vyhlášení sezony 2015 se ukázalo první zatěžkávací zkouškou, ale vše běželo podle plánu. V nejneočekávanější chvíli jsem dostal pracovní nabídku, která se neodmítá. Po dohodě s dalšími členy komise byla práce v komisi rozdělena a komise pracovala dál. Doufal jsem, že vyšší pracovní vytížení bude dočasné, a budu se za nějakou dobu moci opětovně plně zapojit do práce komise,“ uvádí Pavel Kopecký.
 
 „Bohužel v létě jsem již seznal, že práce neubývá, naopak pracovní vytížení mne více a více pohlcovalo. Svoje rozhodnutí rezignovat na pozici manažera jsem přednesl kolegům v komisi. Po dlouhé diskuzi v rámci komise jsem toto rozhodnutí odložil. Po důkladné analýze totiž vyplynulo, že by rezignace ještě více ohrozila již tak problematické pořádání závodů, schvalování rozpisů a předložených projektů a další činnosti, které komise během sezony 2016 dělala. – Svoji rezignaci jsem Výkonnému výboru Čjf zaslal nyní, po ukončení závodní sezony 2016. Jak jsem již napsal ve svém hodnocení, ne vše se v sezoně podařilo, zejména mne mrzí, že se nedaří zastavit již 2 roky probíhající úbytek licentovaných jezdců. Pozitivních věcí ale vnímám víc, zejména nárůst jezdců v hobby. – Z mého pohledu nová komise začala pracovat v době, kdy nové vedení Čjf zahájilo velkou reorganizaci činnosti celé federace a výrazně se změnilo postavení, zodpovědnost a možnosti odborných komisí. Další změny nás čekají v r. 2017 a doufám, že vytrvalost jimi úspěšně provede nový manažer. Rád bych, alespoň z hlediska organizačního a sponzoringu, novému manažerovi v náročné práci pomohl. – Všem vám přeji pohodové prožití vánočních svátků a mnoho úspěchů v nové sezoně 2017,“ dodává Pavel Kopecký.
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE