reklama 11B

MS v Lionu v neděli bez české účasti

ikonka

V sobotu 20. října se ve francouzském Lion d´Angers uskutečnila terénní jízda v rámci mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti. Jediná česká dvojice na startu Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf bohužel již dále v soutěži nepokračují…
20.10.2018 19:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český zástupce Miroslav Trunda sedlal při tomto náročném závodě šestiletou Trnku-Ruf. Bohužel se nakonec nedostali do cíle a v soutěži všestrannosti již dále nepokračují. Přitom začali velice dobře. Osudnou se jim však stala šestnáctá překážka v krosu, kde došlo k pádu koně. I přes ošklivě vypadající pád je česká dvojice naštěstí v pořádku. 

Na čele je v této kategorii stále dvojice ze Spojených států amerických, Elisabeth Halliday-Ha a Cooley Moonshine. Sobotním krosem prošla bez penalizace a mají na kontě stále 22,4 trestných bodů. Nezměnilo se nic ani na dalších dvou místech, které patří Britům. Druhá je s rozdílem 0,9 bodu Camilla Millie Dumas s Universal Cooley před Kitty King s Cristal Fontaine (25,4 trestných bodů).

Kros však zamíchal pořadím v sedmileté kategorii. Do čela se dostala díky bezchybné jízdě v krosu Ingrid Klimke s Ashou P. Na kontě má 25,3 trestných bodů. Po drezuře vedoucí Michael Jung s koněm Chocolat se do cíle krosu nedostal. Osudnou se jim stala osmá překážka, kde došlo k pádu koně.

Další příčky opět patří Britům. Nicola Wilson a JL Dublin ztrácí pouze 0,3 bodu na první místo. Za nimi se na třetí pozici posunul ze sedmé příčky Tom Jackson s Capels Hollow Drift.

V neděli se rozhodne o tom, kdo se stanem letošním vítězem. Připraven bude parkur.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE