reklama 11A

MS jednospřeží v konkurenci vozatajů z 24 zemí

Ve čtvrtek 4. srpna startuje v rakouském Piberu mistrovství světa jednospřeží. Reprezentanti České republiky na tomto šampionátu nebudou chybět a čeká je konkurence jezdců z čtyřiadvaceti zemí světa. Podrobnější informace se dočtete v článku.
03.08.2016 10:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na MS jednospřeží míří tři česká spřežení. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

 

Celkem čtyřiadvacet vlajek je v soupisce startujících na mistrovství světa jednospřeží, které se koná v Piberu ve dnech 4. – 7. srpna. Za Českou republiku nastoupí trojice jezdců ve složení Ladislav Jirgala, Libor Kurka a Jiří Ziegler. Původně nominovaný několikanásobný mistr ČR Jan Exnar se musel z důvodu zranění koně odhlásit.

 

Do rakouského Piberu mimo naše vozataje míří reprezentanti z Čile, Belgie, Dánska, Estonska, Finska, Francie, Itálie, Kanady, Litvy, Lucemburska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Norska, Polska, Rakouska, Rumunska, Ruska, Španělska, Švédska, Švýcarska, USA a Velké Británie.

 

Ve čtvrtek 4. srpna pojede první polovina startovního pole drezurní úlohy, o den později se pokračuje druhou polovinou. Sobota nabídne maraton a vše uzavře parkur.

 

Výsledky můžete sledovat pod tímto ODKAZEM
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE