reklama 11B

ME v Kaposváru s Czyžovou ve druhém kole

ikonka

Po sobotním dnu 4. srpna mají účastníci voltižního mistrovství Evropy v maďarském Kaposváu za sebou kompletní první kolo a také povinnou sestavu z kola druhého. České naději Tereze Czyžové se v sobotu dařilo o něco více a polepšila si…
04.08.2018 19:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

K velké radosti se Tereza Czyžová nakonec kvalifikovala do druhého kola, do něhož postupovala elitní patnáctka. V rámci prvního kola zapisovala Tereza Cžyžová známky 7,025 bodů za povinnou sestavu a následně 7,353 za volnou jízdu. Právě díky volné jízdě si polepšila v rámci prvního kola z dvacáté pozice na třináctou.

V povinné sestavě v rámci druhého kola ukázala Tereza Czyžová devátý nejlepší výsledek, když si na konto připsala celkem 7,490 bodů. Nad osm bodů přitom měli jen tři nejlepší účastníce této juniorské kategorie. O konečném pořadí rozhodne nedělní volná sestava v rámci druhého kola.

V prvním kole mezi juniory-ženami nastoupily na start ještě dvě české jezdkyně, a to Kateřina Reslerová a Lucie Kubíková. Ty se však nedostaly do elitní patnáctky.

V rámci skupin si mezi juniory drží Česká republika prozatím šesté místo. Juniorské družstvo dosáhlo na hodnocení 7,438 bodů z volné sestavy, z povinné pak 6,156 bodů. V průměru mají těsně pod sedm bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: Petr Videnka




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE