reklama 11B

Lukáš Klouda vstupuje do finále Světového poháru

Ve čtvrtek 3. března vstupují nejlepší voltižéři světa do finále Světového pohár, které se uskuteční v Dortmundu. Na startu nebude chybět dlouhodobě nejlepší český voltižér Lukáš Klouda, jenž závodí při tomto vrcholném mítinku už pošesté v řadě…
02.03.2016 11:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Lukáš Klouda nechybí ani v roce 2016 ve finále Světového poháru. Foto: archiv Jezdci.cz
 
Na soupiskách přihlášených jezdců figurují všichni, kteří prošli úzkým sítem kvalifikačních kol. Mezi muži je k velké radosti českých fanoušků Lukáš Klouda, který sérii účastí při finále Světového poháru nepřerušilšest let v řadě. Proti němu se postaví nejúspěšnější muž kvalifikací Jannis Drewell (GER) a jeho krajan Daniel Kaiser. Z Francie se kvalifikovali Clement Taillez a Vincent Haennel. Doplní je Lukas Heppler ze Švýcarska
 
Ženská soutěž složení šesti nejlepších závodnic z kvalifikací: Anna Cavallaro (ITA), Simone Jäiser (SUI), Anne-Sophie Musset (FRA), Kristina Boe (GER), Isabel Fiala (AUT) a Nadja Büttiker (SUI). 
 
Finále Světového poháru zažije i soutěž dvojic pas-de-deux. Pia Engelberty & Torben Jacobs (GER), Erika Di Forti & Lorenzo Lupacchini (ITA), Kimberly Palmer & Cassidy Palmer (USA), Jolina Ossenberg-Engels & Timo Gerdes (GER).
 
První den 3. března je na programu Warm Up všech kategorií. Muži, ženy i dvojice půjdou v pátek 4. března Freestyle, v sobotu si volné sestavy zopakují ženy a dvojice a neděle přinese vrchol mužské kategorie, ve které budeme držet palce Lukášovi Kloudovi!
 
Web závodů můžete navštívit TADY



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE