reklama 11D

Klouda jde do finále voltižního SP v Dortmundu

K termínu a místu konání finále Světového poháru ve voltiži nebyly až do posledních dní známé žádné konkrétnější informace. Nyní však FEI na svém webu zveřejnila, že finále proběhne 3. – 6. března v Dortmundu. Kvalifikovaný je také Lukáš Klouda…!
26.01.2016 11:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Lukáš Klouda se probojoval do finále Světového poháru ve voltiži i letos

Mezinárodní jezdecká federace FEI svěřila nakonec pořádání finále Světového poháru 2015/2016 do Dortmundu. Konat se bude 3. – 6. března, tedy s odstupem bezmála dvou měsíců od posledního kvalifikačního kola v Lipsku.
 
Oznámena byla také jména kvalifikovaných jezdců. K velké radosti příznivců českého jezdectví nechybí mezi jezdci, kteří postoupili do finále ani Čech Lukáš Klouda. Spolu s ním budou o jeden z nejatraktivnějších titulů sezony bojovat: vítěz kvalifikačního bodování Jannis Drewell (GER), jeho krajan Daniel Kaiser, Francouzi Clement Taillez a Vincent Haennel a Švýcar Lukas Heppler
 
Také v ženské kategorii podle pravidel série postupuje šest nejlepších sportovkyň z kvalifikací. Jejich jména jsou: Simone Jäiser (SUI), Anna Cavallaro (ITA), Anne-Sophie Musset (FRA), Kristina Boe (GER), Isabel Fiala (AUT) a Nadja Büttiker (SUI).
 
Čtyři dvojice jsou pak kvalifikované v kategorii Pas-de-deux. Pia Engelberty & Torben Jacobs (GER), Erika Di Forti & Lorenzo Lupacchini (ITA), Kimberly Palmer & Cassidy Palmer (USA), Jolina Ossenberg-Engels & Timo Gerdes (GER).
 
Více informací o Světovém poháru ve voltiži najdete http://fei.org/fei/events/world-cups/vaulting



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE