reklama 11A

Lorenzo de Luca vítězem Grand Prix v Římě

ikonka

V italském Římě se během neděle 27. května uskutečnila na závěr mezinárodních závodů CSIO5* skoková Grand Prix. V ní se k radosti domácích radoval z vítězství po dvou kolech italský reprezentant Lorenzo de Luca s koněm Halifax van het Kluizebos…
27.05.2018 16:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Závody v italském Římě se domácím reprezentantům skutečně vydařily. Po vítězství italské reprezentace v rámci týmové soutěže Poháru národů se italský reprezentant radoval i v neděli.

Ve dvoukolové Grand Prix pouze tři jezdci udrželi bezchybné konto. Z této elitní trojice měl nejlepší čas právě domácí jezdec Lorenzo de Luca. S koněm Halifax van het Kluizebos dokončil druhé kolo v čase 45,37 vteřiny, což znamenalo půlvteřinový náskok na irského zástupce Betrama Allena. Ten se této skokové zkoušky účastnil s koněm Hector van d´Abdijhoeve.

Výrazně pomalejší čas pak měla na třetí pozici Edwina Tops-Alexander, která s koněm Inca Boy van´t Vianahof získala díky bezchybnému projevu na parkuru konečné třetí místo.

Velice rychle si s druhým kolem poradil zástupce Spojených států amerických, Mclain Ward. S koněm HH Azur se však nevyhnul jednomu shození, které ho připravilo o jinak jisté vítězství. Jezdec totiž dokončil o téměř dvě vteřiny v lepším čase než Ital Lorenzo de Luca.

Do druhého kola se dostalo celkem třináct nejlepších jezdců. Vedle bezchybných to byli také účastníci s jedním trestným bodem za čas a čtyři s jednou chybou na svém kontě.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE