reklama 11D

Longines Global Champions Tour míří do Číny

Čtvrté kolo Longines Global Champions Tour se uskuteční od pátku 8. května v Shanghaji v Číně. Je to již podruhé, kdy po uzavření dohody s čínskými úřady smí sportovní koně vstoupit na čínské území. Kola se zúčastní několik úspěšných předních jezdců…
06.05.2015 17:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto Stefano Grasso/LGCT

Několiknich je na dosah od vedoucí pozice žebříčku. Po třetím koleMadridu je ve vedení Scott Brash.

Po travnatém povrchuMadridu bude jezdce a koně čekat pro změnu povrch písčitý. Na kolbišti o rozměrech 80 x 60m vedle slavného Pavilonu čínského umění v Expo Parku bude i tentokrát stavitelem Uliano Vezzani.

Na místodorazilo přes sedmdesát nejlepších skokanů světa. Cestovali ve dvou speciálních letechEvropy. Mezi soutěžícími bude i vítěz loňského LGCT Shanghai Grand Prix Pieter Devos či vedoucí jezdec žebříčku Scott Brash. Brash se ujal vedení po úspěšných výkonechMadridu, čímž odsunul na třetí místo Bassem Hassan Mohammeda, který se určitě pokusí svou pozici získat zpět.

Mezi dalšími hvězdnými jmény na startovní listině najdeme i legendární bratry Johna a Michaela Whitakerovi, dvojnásobnou vítězku tohoto seriálu Edwinu Tops-Alexander, vítěze Grand Prix z Antverp Simona Delestre nebo také Kevina Stauta. Nebude chybět ani současná světová jednička Daniel Deusser, držitel zlaté olympijské medaile Ben Maher, vítěz Světového poháru 2015 Steve Guerdat a další. Během tří dní budou bojovat o celkové ceny ve výši 1,38 milionu amerických dolarů.

 

Zdroj: www.globalchampionstour.com




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE