reklama 11A

Langehanenberg v Neumünsteru při CDI-W neporažena

ikonka

Německé jezdkyni Helen Langehanenberg se po sobotní výhře dařilo i při nedělním závodním dnu 18. února. Na mezinárodních závodech v Nemünsteru předvedla v soutěži drezurního Světového poháru nejlepší výkon a se solidním náskokem opět zvítězila…
18.02.2018 19:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během neděle se představila patnáctka nejlepších jezdců, která se kvalifikovala ze sobotní soutěže. V neděli jezdci závodili v rámci CDI-W v úloze Grand Prix Kür a hned třikrát udělili rozhodčí vyšší hodnocení než 80 %.

Na první místo nakonec stejně jako během sobotního programu dosáhla Němka Helen Langehanenberg, která se představila s koněm Damsey FRH. Na konto si připsala 83,880 %, což jí zajistilo solidní náskok na své soupeře.

Naopak o pořadí na druhém a třetím místě rozhodovaly pouhé desetiny procenta. O něco lepší hodnocení v podobě 81,565 % nakonec získala Dorothee Schneider. Tato německá zástupkyně se prezentovala s koněm Sammy Davis jr. Na třetí pozici tak s minimální ztrátou skončil Daniel Bachmann Andersen, který sedlal koně Blue Hor Zack. Tento dánský jezdec si na konto připsal 81,475 %.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE