reklama 11D

LGCT Cascais opět s hvězdným obsazením

Skvělou podívanou s výbornými výkony šampionů slibuje další kolo Global Champions Tour. Deváté kolo se uskuteční ve dnech 7. – 8. července v Cascais poblíž Estoril v Portugalsku. Zraky se budou jistě upírat na nového lídra žebříčku, Harrie Smolderse…
05.07.2017 11:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tento holandský reprezentant má v Cascais velkou šanci pojistit si první pozici, neboť druhý umístěný, Christian Ahlmann, se tohoto kola účastnit nebude. Rozdíl mezi první a druhou pozicí je navíc pouhých pět bodů, čehož by mohl Harrie Smolders využít. Odstup na dalších místech je pak na toto elitní duo již větší.

Toužit po další výhře v Grand Prix bude Ital Alberto Zorzi, ale jak platí při každém kole Global Champions Tour, vítězství v této prestižní soutěži je jednou z velkých výzev ve skokovém sportu, neboť se na těchto kolech pravidelně schází ti nejlepší jezdci světa. Jinak tomu nebude ani nyní, když se o vítězství budou pokoušet Scott Brash, Marcus Ehning, Betram Allen, Ben Maher, Simon Delestre, Roger-Yves Bost či Marco Kutscher.

V Cascais poblíž Estoril se letos bude závodit již po dvanácté. V rámci dvoudenních závodů nebudou chybět ani domácí naděje, a to v čele s Lucianou Diniz. Ta si nenechá domácí kolo ujít a opět ji tak bude možné vidět na startu.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE

Zdroj: Global Champions Tour




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE