reklama 11D

Květnové číslo časopisu Koně a hříbata v prodeji

Uběhl měsíc a na stáncích se opět objevuje nové číslo oblíbeného časopisu Koně a hříbata. Začíná sezóna hmyzu, tak se podívejte na to, jak si vyrobit funkční domácí repelent bez chemie. Víte, jak správně dýchat při jízdě na koni? Budete překvapeni!
27.04.2017 12:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Jako každý měsíc vám Koně a hříbata přináší spoustu zajímavostí a novinek z koňského světa. Kromě boje s hmyzem a správného dýchání se zaměřuje třeba na to, jak si udržet rovná záda (nejen) v sedle. Několik málo každodenních cviků může udělat velký rozdíl. Jak vlastně využít klikr trénink, aby to celé efektivně fungovalo? O tom pojednává článek od Lenky Blachové. 
 
Tereza Kucharská vám pro změnu spočítá, na kolik také může přijít řádná veterinární péče o vlastního koně. Občas jsme sami koukali, jaké částky to mohou být! Už jste někdy zahlédli strakatého haflinga? Už i k nám se totiž začíná dostávat nově šlechtěné plemeno North american spotted haflinger. A že jsou to krasavci, na které stojí za to se podívat. To a mnohem více se dočtete v květnovém čísle časopisu Koně a hříbata.
 

Web časopisu Koně a hříbata navštivte pod tímto odkazem




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE