reklama 11B

Kučerová pátá v juniorské GP na Baltica Tour

Vydařený den má za sebou juniorská jezdkyně Kateřina Kučerová, které se podařilo dosáhnout na svůj nejlepší výkon při prvním závodním týdnu během nejdůležitější neděle. Dne 22. května se v juniorské Grand Prix v Cienkocinku umístila pátá…
22.05.2016 22:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

rámci soutěží CSIJ-A na Baltica Tour čekala na juniorské jezdceneděli Grand Prix s výškou překážek 135 centimetrů vysoká. Pouze pětice účastníků se probojovala do rozeskakování, mezi nimi i Kateřina Kučerová a Esprit van de Eikenbos.

Česká dvojice nakonec vybojovala v rozeskakování právě páté místo. „Esprit dnes skákal skvěle. Mám z něj výborný pocit. Bohužel dával do skoků takovou sílu, až jsem to za jednou překážkou v obratu neuseděla. Proto jsme byli vyloučeni,“ popsala Kateřina Kučerová. Ta si tímto výkonem, tedy bezchybným základním kolem, splnila i s Espritem kvalifikaci na mistrovství Evropy.

František Stružinský získal s Wiedarthe šestou příčku, když jednou chyboval a dokončil v nejlepším čase základní kolo. I pro tohoto jezdce to znamená zisk kvalifikace na evropský šampionát. Tu má již i s Bel Cantem Hradiště, s nímž tentokrát dokončil s 8 trestnými body.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE