reklama 11C

Krmiva pro koně Energys s novým složením

/PR článek/ Společnost De Heus, výrobce krmiv pro hospodářská zvířata, představuje nové složení krmiv pro koně Energys. Nové receptury odrážejí aktuální trendy ve výživě koní a umožňují chovatelům krmit koně způsobem, který je pro ně nejpřirozenější.
23.01.2017 16:21  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

„Koně jsou naší velkou vášní a všichni, včetně zaměstnanců, jim chceme dopřát to nejlepší. Při vývoji nových receptur jsme se zaměřili na ingredience, které jsou pro koně nejpřirozenější. Koně se vždy živili hlavně pastvou, proto jsme se rozhodli omezit obsah obilovin, které koním začali dávat lidé, a nahradit je vlákninou, která je pro koně daleko přirozenější,“ říká Darina Havlíčková, specialistka pro koně De Heus.
 
Značka Energys nabízí širokou škálu patnácti druhů krmiv a krmných surovin podle míry zátěže a individuálních potřeb každého koně. Majitelé si mohou vybrat specializované krmivo, které bude nejlépe vyhovovat při rekreačním, sportovním i pracovním využití koní. Chovatelé mají také možnost namíchat vlastní krmnou dávku přesně na míru svému koni.
 
Zároveň s recepturou společnost De Heus změnila také obaly, aby lépe odrážely její moderní přístup a návrat k přirozenosti ve výživě koní. Při tvorbě obalů byl kladen důraz na moderní design a snadnou orientaci v jednotlivých druzích krmiv a krmných surovin.
 
 
Více najdete na webu www.energys.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE