reklama 11C

Košťál postupuje do finále MCI iberijských koní

ikonka

V hlavním francouzském městě se letos koná evropské finále šampionátu iberijských koní, kde nechybí ani jedna česká dvojice. Michal Košťál s Fidalgem zajel vydařenou kvalifikaci, která mu ve čtvrtek 12. října vynesla třetí místo a postup do finále…
12.10.2017 21:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český reprezentant Michal Košťál se evropského finále šampionátu iberijských koní (MCI) v drezuře účastnil i loni. Nyní startuje s Fidalgem (v majetku Kateřiny Říhové) v soutěži úrovně 3, což by se dle jezdcových slov dalo přirovnat k našim soutěžím stupně S. Fidalgo je nejmladších koněm v této kategorii. Nicméně česká dvojice si s touto kategorií poradila výborně. Od rozhodčích totiž Michal Košťál získal vysoké hodnocení v podobě 68,869 % a zařadil se na pěkné třetí místo.

Vzhledem k vyššímu počtu startujících se z této jediné kvalifikace nakonec do finále probojuje 25 nejlepších účastníků a počet byl nakonec o deset navýšen. Finálový kür se pojede v sobotu a výsledky obou soutěží se sčítají. Michal Košťál s Fidalgem tak má dobrou výchozí pozici. O jejich finálové jízdě vás budeme poté opět informovat.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE