reklama 11A

Kamírův nákupní průvodce: Minerální doplňky

Pro doplnění určitých stopových prvků a minerálů, které kůň potřebuje ke správnému fungování, růstu a dobré kondici jsou určeny minerální doplňky. Je jich celá široká škála. Jak z nich vybrat, se dočtete v nákupním průvodci společnosti Kamír a Co.
10.03.2017 09:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Každému koni sedí něco jiného: záleží na věku, sportovní zátěži i fyzické kondici koně. Výrobci doplňků to vědí, a proto vyrábějí výživu pro všechny typy koní, od hříbat přes kojící a březí klisny, koně ve sportovní zátěži až po koně v klidovém režimu.

Proto je třeba u každého koně vybrat správný typ krmiva a minerálů, můžeme tak předcházet některým onemocněním či ztrátě fyzické kondice.

Minerální doplňky, které nabízí v obchodě Kamír a Co., jsou určeny pro vitamino-minerální výživu koní, např. vitamino-minerální výživu pro koně, březí a kojící klisny i hříbata. Pro každé zvíře je důležitá vyvážená hladina vitamínů.

Minerální doplňky pro koně z obchodu Kamír a Co. zabezpečují doplnění chybějících látek a zlepšují tak kondici koně. Najdete tam minerální doplňky pro koně určené pro zlepšení pevnosti a tvrdosti kopyta, zlepšení celkového zdravotního stavu využitím přirozených antioxidantů vitamínů E a C i minerální krmivo se zvýšeným obsahem omega 6 a 3 polynenasycených mastných kys. a sylimarinu.

PROHLÉDNĚTE SI KONKRÉTNÍ PRODUKTY!

Minerální doplňky pro koně

Více najdete na www.kamir.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE