reklama 11D

Kamil Papoušek ovládl GP při CSI Wiener Neustadt

ikonka

O závěr mezinárodních závodů CSI ve Wiener Neustadtu se v neděli 10. června postarala soutěž Grand Prix. Českou hymnu zajistil na parkuru vysokém 140 cm Kamil Papoušek, který nenašel přemožitele v sedle Agaty Van Grasshopper…
10.06.2018 18:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem dvaatřicet dvojic čítala startovní listina soutěže Grand Prix CSI1*. Z českých reprezentantů se zde jednoznačně nejvíce dařilo Kamilovi Papouškovi. Ten totiž dokázal překonat základní kolo i rozeskakování bez trestných bodů a navíc v rozeskakování s nejrychlejším časem.

Stejnému jezdci se podařilo ovládnout i další nedělní soutěž, a to v sedle Grety SW parkur 115 cm určený pro pětileté koně. I zde česká dvojice překonala obě části soutěže bez trestných bodů. Kamil Papoušek se probojoval na stupně vítězů i soutěže Small Tour, kde spolu s koněm Lotus Sobral Da Costa na parkuru vysokém 120 cm bral stříbro.

Další úspěchy pro českou vlajku připsali v soutěži pro šestileté koně Marek Hentšel a Zuzana Zelinková. Stříbrná příčka zde patřila koni H.Elme, kterého sedlal Marek Hentšel. Elitní pětici pak uzavřela Zuzana Zelinková v sedle Ekathariny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE