reklama 11D

Kačírková, Vyštajnová a Orctová mistryně ČR 2015

Brněnské mistrovství České republiky ve všestrannosti pro kategorie děti a junioři zná již své vítěze. V neděli 6. září na jezdce nejen těchto tří mistrovských kategorií čekal závěrečný parkur, s nímž si zlaté jezdkyně poradily bez problémů…
06.09.2015 21:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto Zuzana Šedá a Stanislav Pitela

dětské kategorii si pro zlatou medaili dojela Kristýna Kačírková, kterákoněm Dantés udržela vedení od prvního dne a k 47,94 trestným bodůmdrezury již nepřidala žádné zatížení. Stříbro získala Barbora Vaňková s Lipton Sinajem a bronz si zasloužila Klára Čépeová a Denvero.

Naopak změna na přední pozici byla mezi mladšími juniory. Jediným bezchybným výkonem na parkuru si zlato vyskákala Alžběta Vyštajnová a Darrius. Pro stříbro si dojela Helena HorákováMajou 1 a bronz získala Vendula Rokytová a Disco Zen.

Mezi staršími juniory udržela vedení Eliška Orctová a zvítězilaBonusem 1. Stříbro si zasloužila za své výkony Inka Saparová a Sl. Fregata před bronzovou Šárkou Votavovou s Teddy Ready.

Beze změny na první příčce zůstal i Prostata Cup a Šampionát ČR veteránů. Nejlepší výkony zde podala Margit AppeltKalderon Qahira a Pavel Chvojkakoněm Velvet „M“. Stejně tak si první příčku udržela Aneta Kuková se Sidney, která se představila v Benjamin Cupu pony.

otevřené soutěži ZL i L se po bezchybných projevech na parkuru radovalvítězství Jaroslav Hatlakoňmi Reenmore Alfie a Big Berry. Kompletní výsledky všech soutěží naleznetezáznamu, viz odkaz níže.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE