reklama 11A

John Whitaker vyhrál generálku na Grand Prix Dauhá

Ve dnech 3. – 5 listopadu se v Dauhá v Kataru koná finále prestižního parkurového okruhu Global Champions Tour. Hlavní soutěží bude GP Dauhá, která je na programu v sobotu večer, ale už dopoledne se skákalo do 155 cm. Více najdete v článku.
05.11.2016 17:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

John Whitaker a Argento při LGCT v Dauhá. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Poslední prověrkou před finále LGCT v Dauhá, které se pojede v sobotu 5. listopadu ve večerních hodinách, byl klasický parkur s rozeskakováním s překážkami do 155 cm. Náročný kurz Uliana Vezzaniho potrápil mnohé hvězdy včetně olympijského medailisty Pedera Fredricsona (SWE).
 
Do rozeskakování nakonec prošlo celkem jednadvacet dvojic a deset z nich pak dokázalo zpakovat svůj výkon právě i v rozhodující jízdě. Nejrychlejší byl nakonec legendární britský jezdec John Whitaker v sedle Argenta, který zkrácený parkur překonal v čase 37,46 sekund
 
 O necelé dvě desetiny sekundy pomalejší byl na druhém místě nizozemský jezdec Maikel van der Vleuten s VDL Groep Quatrem.
 
Třetí příčku obsadil Němec Daniel Deusser na Happiness van T Paradijs, jejichž čas byl zase o pouhých 25 setin pomalejší. Rozestupy v čele výsledkové listiny tak byly minimální.
 

Výsledky z GCT v Dauhá můžete najít ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE