reklama 11C

Jiří Nesvačil bojuje se čtyřkou v Donauschingenu

V německém Donauschingenu se po boku drezurních a skokových závodů konají také soutěže spřežení v rámci CAI-A4-W, kde jezdci mohou sbírat i body do světového poháru. Se svým čtyřspřežím se ve dnech 12. – 15. září prezentuje i Jiří Nesvačil...
13.09.2013 09:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jiří Nesvačil při drezurní jízdě v Donauschingenu. Foto archiv jezdce

Jiří Nesvačil startuje se svým spřežením ve složení Arnie, Lady a Carmen, Utiza. Konkuruje mu 24 účastníků převážně z pořadatelského Německa. Jezdci již mají za sebou čtvrteční drezury, a po nich si stojí český reprezentant na 20. místě.  „Dvacátá pozice z dnešní drezury z Donaueschingenu (25 účastníků) možná nevypadá nijak skvěle, my jsme ale s výsledkem 64.60 trestných bodů spokojeni. Při neúčasti Putina jsme zapřáhli Arnieho s Lady a Carmen s Tizi a oproti poslední drezuře v podobné sestavě (v červnu ve Vécsési) to bylo o moc lepší. Celkově jsou výsledky hodně vyrovnané, takže pořadím určitě zamíchá hlavně sobotní maraton a nedělní drezura,“ přiblížil dění organizační tým kolem Jiřího Nesvačila. 
 
Jedná se o 57. ročník mezinárodních závodů konaných v Donauschingenu v rámci CHI S. D. Fürst Joachim zu Fürstenberg.  Vedle spřežení se na závodech prezentují i drezurní jezdci, soutěžící v rámci póla a nechybí ani skokové soutěže. Nedělní Grand Prix se pojede na výšce 160 cm.
 
Na stránky pořadatele se můžete podívat ZDE, startovní a výsledkové listiny všech čtyř disciplín naleznete TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE