reklama 11C

Jezdecký magazín EquiTV 15. ledna 2015

A je tu první díl Jezdeckého magazínu EquiTV 2015! Zavedeme vás v něm do nejluxusnějšího jezdeckého areálu na Slovensku v Šamoríně. V druhé reportáži jsme vyzpovídali Jolanu Voldánovou, která bude moderovat Jezdecký galavečer ČJF...
15.01.2015 18:09  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Do Šamorína jsme se začátkem roku vypravili s kamerou EquiTV především za Zuzanu Zelinkovou, abychom jí zastihli ještě před odjezdem na tréninkový pobyt do Německa. Rozhovor s ní jsme si však schovali na příště. 
 
Na úvod nás totiž zajímaly podrobnosti o uvedeném jezdeckém areálu snů, který byl částečně otevřen nedaleko Bratislavy v loňském roce. Podrobnosti nám prozradil Dušan Sabo, který nás také rozestavěným sportovně-kongresovým areálem s unikátní rozlohou téměř 100 hektarů nazvaném Elements Resort provedl...
 
V druhé půlce pořadu si budeme povídat s moderátorkou Jezdeckého galavečera v Národním domě na Vinohradech – Jolanou Voldánovou. Ta vám prozradí, jaké má zkušenosti s koňmi a co ji vlastně přivedlo k moderování uvedeného galavečera. 
 

SMS SOUTĚŽ

I letos si budete moci při Jezdeckých magazínech EquiTV pravidelně zasoutěžit o atraktivní ceny! Tento týden soutěžíme o 2 vstupenky na zmiňovaný Jezdecký galavečer České jezdecké federace konaný 24. ledna v Národním domě na Vinohradech. Vítěz navíc obdrží Koňský šampon - MANE N´TAIL, jehož legendární receptura pohází skutečně z koňského šampónu. Primárně je však tato značka určena pro lidi, byť ho jistě ocení i vaši koně. A abychom těch cen pro vás neměli málo, do třetice výherce získá PREMIUM PROGRAM internetové televize EquiTV na 1 rok, který vám mj. umožní stahovat jednotlivé díly Jezdeckého magazínu i dalších publikovaných videí o koních a lidech kolem nich do počítače, tabletu či mobilu. 
 
Stačí správně odpovědět prostřednictvím SMS na soutěžní otázku, která zní:
Kdo bude moderovat Jezdecký galavečer v Národním domě na Vinohradech společně s Alešem Suchánkem?
(A) Zuzana Zelinková
(B) Jolana Voldánová
 
Odpovědi posílejte formou SMS ve tvaru: Q mezera ODPOVED (Q A, nebo Q B) na telefonní číslo: 900 11 10 do pondělí 19. ledna 2015 12.00 hodin.
 
Cena SMS je 10 Kč vč. DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen! SMS lze zasílat pouze z ČR. Technicky zajišťuje ATS Praha, www.atspraha.cz. Infolinka: 296363199, www.platmobilem.cz (stránka Asociace provozovatelů mobilních sítí).
 
Zmiňované ceny od nás obdrží autor SMS se správnou odpovědí, která dorazí 24. v pořadí. Pokud si náhodou nejste jisti se správnou odpovědí, můžete se na tento pořad podívat ještě jednou – buď při některé z televizních repríz, nebo na internetu. Odkazy na všechny díly najdete na adrese www.jezdeckymagazin.cz
 
Ještě než se rozloučíme, máme pro vás jednu pozvánku, a to do Lipska, kde se ve dnech 15. až 18. ledna koná Světový pohár v parkurovém skákání, ve spřežení či ve voltiži. A hned ve dvou z uvedených disciplín uvidíme české reprezentanty – Zuzanu Zelinkovou a Lukáše Kloudu. Tak neváhejte a přijeďte jim fandit osobně, nebo si pusťte již za týden druhý díl Jezdeckého magazínu. EquiTV totiž v Lipsku rozhodně nebude chybět! Na viděnou!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE