reklama 11A

Jezdecký katalog 2014 nyní volně ke stažení

Novinka letošního roku – Jezdecký katalog, který má sloužit jako tištěný průvodce jezdeckou sezonou 2014, je nyní volně ke stažení v PDF formátu – a to jak ve verzi pro tisk (A4), tak ve verzi pro prohlížení (dvojstrany). Pojďte si jím prolistovat!
28.03.2014 08:16  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Najdete v něm představení všech disciplín pod hlavičkou ČJF, seriálových soutěží i mistrovství ČR a mezinárodních závodů konaných na našem území. Dozvíte se z něj mj., kolik se kde konalo vloni jezdeckých závodů a jak jsou zastoupena jednotlivá jezdecká odvětví
 
Chovatelé jistě uvítají prezentaci plemenných hřebců, rekreační i sportovní jezdci se pak mohou nechat inspirovat k vyzkoušení některé z méně obvyklých jezdeckých disciplín. To však není zdaleka vše! Celý JEZDECKÝ KATALOG si můžete stáhnout na adrese www.jezdeckykatalog.cz!
 
Pokud dáváte přednost tištěné verzi, tak vězte, že bude k dispozici ZDARMA v nejbližších dnech při skokových závodech v Hradištku u Sadské, příp. na stánku společnosti Kamír při veletrhu zemědělské techniky Tech Agro v Brně. V průběhu úvodní části jezdecké sezony bude distribuován ještě při několika dalších veřejných akcích!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE