reklama 11C

Jezdecké reportáže v pořadu Report na Sport 5

ikonka

Na televizním kanálu Sport 5 dostává jezdectví pravidelně prostor nejen v rámci vysílání Jezdeckého magazínu EquiTV, který již několik let můžete sledovat v premiéře každý čtvrtek (cca 40x za rok) a v dalších reprízách, ale také v pořadu Report…
16.05.2018 23:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jezdecký magazín EquiTV vysílá kanál Sport 5 v premiéře každý čtvrtek, a to zpravidla hned dvakrát – od 18.00 a 22.00 hodin. V následujících šesti dnech pak bývá zařazeno většinou šest dalších repríz (každý den jedna, obvykle v různých časech). 
 
Reportáže z jezdeckého sportu ovšem můžete na Sport 5 vídat i v rámci zpravodajského pořadu REPORT vysílaného několikrát denně. V něm velmi často nacházejí uplatnění tzv. 90ky EquiTV, což jsou zhruba 90sekundové souhrny toho nejpodstatnějšího z různých sportovních mítinků spojených s koňmi. 
 
Televizní stanici Sport 5 můžete naladit jak v pozemním vysílání (RS 8), tak přes satelit, kabelové operátory či on-line TV. Podrobnosti o možnostech, jak tento kanál naladit, ale také detailní program a video archiv najdete na adrese www.sport5.cz.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE