reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 41. a 42. týdnu 2017

ikonka

V období 41. a 42. týdnu na sebe na Slovensku připoutali pozornost především mladé skokové naděje a poníci, kteří v Trenčíně bojovali v rámci šampionátu svých kategorií. Kalendář SJF zde také počítal dva drezurní a jeden hobby mítink spřežení…
18.10.2017 15:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Víkend 14. – 15. října patřil v Trenčíně mladým skokovým nadějím a poníkům, kteří bojovali o přední příčky v rámci letošního šampionátu. Mladí koně se představili ve třech kategoriích. Mezi čtyřletými koňmi si šampionský titul odnesl kůň Harold VD Tojopeh v sedle s Jurajem Polášem. Mezi o rok staršími koňmi pak po dvou kolech nenašel přemožitele kůň Haiko, kterého zde sedlal Zdeno Kuchár. Poslední kategorie šesti- a sedmiletých koní čítala nejvíce startujících. V konkurenci bezmála dvaceti koní zvítězil Gambler spolu se Samuelem Matejkou. Pro šampionský titul mezi poníky si dojela Erva a Alexandra Machalová.

První z drezurních závodů tohoto období hostil 14. října Poprad. Zde se v rámci nejnáročnější soutěže tohoto mítinku dařilo Paraskevi Spišákové, která absolvovala juniorskou úlohu S v sedle koně Dorien s hodnocením 68.627 %.

Podzimní drezurní závody se pak uskutečnily 14. října ve Stupavě. I zde se startovalo až do úrovně S, kde si pro první příčku dojela Michaela Pechová spolu s Edgarem. Dvojice byla ohodnocena na 65.926 %.

V Dolních Salibech se soutěžilo v rámci hobby závodů spřežení. Na zlatou příčku stačil výkon maďarského reprezentanta Tibora Geröly.

Kompletní kalendář SJF naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE