reklama 11D

Jaroslav Hatla na Badminton Horse Trials 2013

Víkend 3. – 6. května 2013 se stává velkým svátkem pro českou všestrannost. Někdejší dvojnásobný olympionik Jaroslav Hatla se postaví s Westwinds El Divo na start čtyřhvězdičkové soutěže CCI v britském Badmintonu. Do drezury nastoupí v sobotu...
03.05.2013 09:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Soutěže se zúčastní celkem 123 dvojic, které prošly čtvrteční první veterinární inspekcí koní. Jaroslav Hatla startovní pořadí 71 a to znamená, že jeho chvíle na drezurním obdélníku přijde v sobotu v 10.58 hodin místního času (tj. o hodinu více středoevropského letního času). 
 
Tento závod bude pro Jaroslava Hatlu a jeho koňského svěřence Westwinds El Diva jistě velkým mezníkem v cestě na vrchol světové všestrannosti. Budeme tak bedlivě sledovat, jak se jim bude dařit. Stránky závodu najdete na adrese: www.badminton-horse.co.uk.
 
Jaroslav Hatla s Kyrenejennalla's Boyem při CCI**** Badminton v roce 2005. Foto Josef Malinovský
 
Připomeňme, že úspěchu v Badmintonu dosáhl Jaroslav Hatla na CCI**** Badminton v roce 2005, kdy skončil s Kyrenejennalla's Boyem na pěkném dvacátém šestém místě. Vzpomínkovou fotogalerii najdete POD TÍMTO ODKAZEM. O průběhu jste se mohli tehdy dočíst průběžně na Equichannelu – archivní článek najdete ZDE.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }