reklama 11A

Jarní školení drezurních rozhodčích

Během čtyř měsíců, konkrétně od konce ledna do počátku dubna, se uskuteční série školení drezurních rozhodčích a zájemců o drezuru. Během uvedeného období je připraveno více jak deset školení, a to na různých místech…
20.01.2017 09:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Školení se skládá ze dvou částí, a to teoretické a praktické. Obě trvají po třech hodinách. V rámci teoretické části se účastníci dozví o změnách v DP a v drezurních úlohách pro rok 2017. Popsány budou nové úlohy pro sedmileté koně a změnyúlohách DD a vL. Zmíněno bude také hodnocení volných sestav.

Během praktické části budou předvedeny figuranty cviky na úrovních Z-S přímo na jízdárně. Doplněny budou i o video podklady.

Oblastní výbor zajistí pronájem místností, lektora, dataprojektor i figuranty na jízdárně. Poplatek pro účastníky je 500 pro rozhodčí a 200 pro ostatní. Drezurní rozhodčí je povinen se zúčastnit jarního školení pořádaného DK, jinak nemůže být zařazen do sboru rozhodčíchroce 2017. Rozhodčí drezury musí mít platný refreshing všeobecných pravidel při jednou za dva roky.

Rozpis soustředění, včetně školitelů, naleznete na stránkách České jezdecké federace. Tam je přiložena i přihláška - ZDE.

Zdroj: www.cjf.cz




Štítky: školenídrezura
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE