reklama 11B

JF 2018: Čtvrteční LP pro Kopřivovou

ikonka

Čtvrteční závodní den v Lysé nad Labem při Jezdeckém festivalu otevřela dne 22. března skoková soutěž určená pro pony. Na parkuru stupně LP si nejrychleji a bezchybně poradila s trasou rozeskakování Gabriela Kopřivová, která přijela až z Trojanovic…
22.03.2018 10:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Gabriela Kopřivová sedlala v této soutěži poníka Orchids Romario II Nova Equi a jako jedna z mála se v rozeskakování nebála zkrátit nájezd ani do dvojskoku. To se jí také vyplatilo a s časem 21,85 vteřiny se stala první čtvrteční vítězkou. Dokončila totiž s náskokem zhruba půl vteřiny.
 
Na druhou příčku dosáhla pravidelná účastnice zimních pony závodů Petra Pařenicová, která tentokrát dosáhla na druhou příčku. Hned v úvodu soutěže sedlala poníka Mid Night. V závěru soutěže se snažila ještě zlepšit dosavadní výkon s poníkem Maximus třeba převzít i vedení, s ním však nakonec jedenkrát chybovala.
 
Elitní trio pak doplnila další pravidelná účastnice halových pony závodů, a to Natalie Veberová. Stejně jako na ostatních závodech, i tentokrát sedlala Mina. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE