reklama 11A

Hvězdy na startu Světového poháru v Nebanicích

Ve čtvrtek 28. července odstartuje drezurními úlohami mezinárodní vozatajský mítink v Nebanicích. Závody kategorie čtyřspřeží CAIO se počítají do série Světového poháru a jedou se týmově. Známe aktuální přehledy startujících.
26.07.2016 12:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Radek Nesvačil pojede z českém týmu při CAIO Nebanice. Foto: archiv Jezdci.cz

loňský ročník závodů CAI-W v Nebanicích přilákal hvězdné jezdce z první světové desítky. Nejinak je tomu letos. V kategorii čtyřspřeží se jede nově soutěž týmů CAIO a tradičně je královská disciplína započítávána do Světového poháru.

Obhajovat prvenství z roku 2015 přijede Němec Georg von Stein, členem ekipy je také mistr Evropy Michael Brauchle. Vedle Němců postaví tým také Nizozemí, Francie, Rakousko a Maďrsko. A ani v těchto družstvech nechybí zvučná jména. Nizozemí bude reprezentovat Theo Timmerman a členové slavných kočárových rodin Bram Chardon a Peter de Ronde. Z Maďarska dorazí mimo jiné Zoltán Lazar a Jozsef Dobrovitz.

Nemůže chybět také české družstvo ve složení Jiří Nesvačil sen., Jiří Nesvačil jun. a Radek Nesvačil. V jednotlivcích budou Poláci, Švýcar a také americká jezdkyně Misdee Wrigley-Miller.

Silná konkurence nechybí ani ve dvojspřeží. Česko budou reprezentovat Martin Gössl, Zdeněk Jirásek či Josef Hrouda. V jedničkách odstartuje Jiří Koníř nebo Markéta Jelínková.


Informace najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže a také na webu závodů.
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE