reklama 11C

Hovdala International Horse Trial s českou účastí

Do dějiště mezinárodních závodů ve všestrannosti se ve dnech 18. – 21. srpna vydali také dva čeští reprezentanti, a to Miloslav Příhoda a Petr Veselovský. V tomto švédském areálu Hovdala se vedle otevřených soutěží koná také národní šampionát…
19.08.2016 10:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Závody oficiálně začali ve čtvrtek 18. srpna, kdy se na start postavil i český jezdec a úřadující mistr České republiky Miloslav Příhoda. S koněm Ferreolus podalCIC1* skvělý výkon, když po drezurní zkoušce mají na kontě pouze 42,1 trestných bodů a drží si krásné druhé místo. „Ferda jel opět perfektně, všechno zvládl, jak měl,“ popsal nadšeně jezdec.  V soutěži odstartovalo téměř 30 dvojic.

VelesPetrem Veselovským a Captain Hero s Miloslavem Příhodou odstartujísoutěži CCI2*. Za sebou mají již kondiční zkoušky, kterými prošli bez problémů. Do drezur jdou právěpátek, a to po poledni.

„Kros je vzdálen od areálu zhruba 6 kilometrů od místa, kde jsme ustájení, a kde se koná drezura a parkur. Zatím jsme ho tedy neviděli, ale moc se těšíme. Zámek Hovdala a jeho okolí vypadá opravdu skvostně,“ popsal Miloslav Příhoda.

O tom, jak se bude českým dvojicím dařit, se můžete sami přesvědčit na webu pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE