reklama 11D

Hlavní kategorie CSI Olomouc s výborným obsazením

Do hlavní tříhvězdičkové soutěžní kategorie mezinárodních skokových závodů J&T Banka CSI3*-W Olomouc konaných ve dnech 23. – 26. června je nahlášeno přes 100 jezdců a 200 koní z téměř 20 zemí. Mezi nimi nechybí čeští TOP jezdci a někteří olympionici!
21.06.2016 12:20  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

 
V Olomouci se představí mj. tři jezdci reprezentující Ukrajinu, jejíž tým nebude chybět ani na olympijských hrách v Riu. Reprezentantům této země se v poslední době opravdu daří, neboť si v rámci týmových soutěžících Poháru národů připsali v nedávné době vítězný hattrick. Část týmu bude právě možné vidět i v Olomouci, kde nastoupí na start Andre Schöder, Ferenc Szentirmai a René Tebbel. Ve velmi kvalitní sestavě dorazí i Němci, mezi nimiž nechybí ani Felix Hassmann. Ten je vůbec nejvýše postaveným jezdcem v žebříčku Mezinárodní jezdecké federace (FEI), který se do Olomouce chystá. Figuruje totiž v elitní stovcekonkrétně na 85. místě. Němců je na seznamu přihlášených třináct.
 
Dle očekávání je největší ekipou ta česká. Mezi téměř třicítkou reprezentantů můžeme očekávat i členy reprezentačního A-kádru startující v soutěžích Poháru národů. – Jsou jimi: Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková, Ondřej Zvára a Anna Kellnerová. Vedle již zmíněných států přijede do Olomouce v početném složení také Itálie, Polsko, Maďarsko, Rakousko či Slovensko. Po jednom zástupci se můžeme těšit na zástupce z Brazílie, Kanady, Irska, Litvy, Mexika, Nového Zélandu, Slovinska, Švédska, Švýcarska, USA a Velké Británie.
 
Soutěže kategorie CSI3* představují pouze zhruba polovinu sportovního klání. Zmínění jezdci se utkají na parkurech soutěží tzv. Silver, Gold a Diamond Tour. Právě poslední zmíněná túra vyvrcholí nedělní Grand Prix, což bude hlavní bod celého závodního programu J&T Banka CSI3*W Olomouc 2016. Pro podrobnější informace navštivte stránky mítinku s adresou: www.csiolomouc.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE