reklama 11D

Hlasování při FEI Awards 2015 zahájeno

FEI spustila další ročník svých výročních ocenění, ve kterých na celosvětové úrovni ocení kvalitu, oddanost, nasazení a odvahu v jezdecké společnosti. Jezdci bojují v různých kategoriích, jejichž seznam a popis přinášíme v článku…
04.07.2015 20:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Longines Vycházející hvězdaocenění, které loni získal Lambert Leclezio, který se v pouhých 17 letech stal prvním, kdo reprezentoval Mauricius na Mistrovství světa. Účastnil se voltižních soutěžírámci Světových jezdeckých her v Normandii. Longines Vycházející hvězda je cena pro jezdce od 14 do 21 let, který vykazuje výjimečný talent a zapálení.

Reem Acra Nejlepší sportovecza rok 2014 ocenění získal Jeroen Dubbeldam, který na Světových jezdeckých hrách získal zlatou medailijednotlivcích i v družstvech a dopomohl týmu HolandskavítězstvíFEI Poháru národů. Jedná se o ocenění, které oslavuje sportovce, který za uplynulých 12 měsíců předvedla výjimečné schopnosti a posunula jezdecký sport na novou úroveň.

Navzdory všemu – ocenění pro ty, kteří se jezdeckému sportu věnují i přes fyzický hendikep nebo extrémně obtížnou osobní situaci. Loni byla oceněna paradrezurní jezdkyně Sydney Collier (USA) a její vodící pes Journey. Collier byla také jmenována juniorským sportovcem roku Jezdeckou federací Spojených států. Následuje svůj sen i přes výjimečný Wyburn Mason syndrom a jejím cílem je reprezentace USA na Paralympijských hráchRiuroce 2016.

Nejlepší ošetřovateltato cena putovala loni do Británie k Jackie Potts, která sptrávila přes dvacet let jako ošetřovatelka a pravá ruka ve stájích světové jedničky ve všestrannosti William Fox-Pitta. Ocenění je pro ty důležité osoby, které jsou za scénou a pracují nepřetržitě na tom, aby měli koně tu nejlepší péči.

Solidaritaposlední ocenění je zaměřeno na projekty solidarity, rozvojové projekty nebo na jednotlivce či organizaci, kteří prokázali dovednosti, nadšení a energii pro rozvoj jezdeckého sportu. Loni ocenění získalo středisko Equal Ark v Singapuru, centrum pro terapii koní.

Nominace se uzavírají 28.srpna 2015 o půlnoci.

Vítězové budou ocenění v hlavním městě Puerto Rica San Juanu, kde se sejde přes 350 hostů z celého jezdeckého světa. Veškeré informace je možné najít na stránkách www.feiawards.org.

Zdroj: www.fei.org




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE