reklama 11A

Hartog ČR partner Klubu Jezdci.cz

Hartog Česká republika nabízí držitelům karty Klubu Jezdci.cz slevu 10 % na své produkty... Seznamte se s nabídkou této společnosti.
31.05.2011 10:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

/PR článek/

 

www.hartog.cz

Jezdectví prožívá v České republice renesanci. Skokové závody se přestěhovaly z polí a pastvin do nových jezdeckých areálů. Tento nádherný sport přináší krásné emocionální a estetické prožitky. Je spojením umu a vůle dvou vrcholových sportovců – člověka a koně.
 
Od obou se očekává nejlepší výkon, oba musí být připraveni, trénováni a oba potřebují mít optimální fyzickou kondici. Všichni již dávno bereme za samozřejmé, že špičkoví sportovci mají speciálně sestavovaný jídelníček, který jim zajišťuje velmi široké spektrum potřebných látek, živin, vitamínů atd. Je proto pochopitelné, že totéž potřebuje i sportovní kůň. Nemůže být náhodou, že již počtvrté v řadě se stal mistrem světa v parkurovém skákání jednotlivců jezdec, který zvolil pro svého koně krmivo značky HARTOG. V roce 1994 to byl Franke Sloothaak na koni S.P. Weihaiwej, o čtyři roky později Rodrigo Pessoa a Gandini Lianos, na mistrovství ve španělském Jerezu 2002 Dermott Lennon s  Liscalgot, a konečně v Aachen 2006 Jos Lansink na obrovitém bělouši Cavalor Cumano.
 
Koně těchto mistrů světa byli krmeni dehydrovaným krmivem Hartog Lucerne. Jsme si vědomi významu dostupnosti krmiva mimořádné kvality pro rozvoj jezdectví u nás, věříme, že je to jedna z cest které vedou k přiblížení úrovně českého parkurového skákání k evropské a světové špičce. Nabízíme kompletní sadu krmiva a doplňků firmy HARTOG pro koně, z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit mimořádně positivní vliv krmiva a doplňků HARTOG na kondici koní a jejich sportovní výsledky.
 
 
Balance Struktur műsli
Hartog Balance je műsli složené na základě Hartog Lucerne, eterických olejů, bylinek a velmi kvalitní obilnou směsí bez ovsa. Tím dostane váš kůň vše pro dobrou kondici, zrdraví a dobrý imunitní systém.
 
Energy Classic – obilná směs s ovsem
Vyvážené energetické krmivo pro koně ve vysoké zátěži. Základem vyváženosti Energy Classic je šest důležitých obilovin, které ve správném okamžiku dodají extra sílu. Energie z ovsa se velmi rychle využije. Díky tomu je tato rychlá energie z Energy Classic speciálně určena pro disciplíny, kde se očekává v krátké době velká výkonnost, jako např. klusáci, dostihoví koně a parkuroví koně.
 
Hartog Care Promise - bylinná kaše
Ideální jako krmný doplněk nebo chutná varianta ke krmnému programu. Podporuje chuť k jídlu, stimuluje látkovou přeměnu v těle, zažívací systém a zajišťuje příjem vitamínů, minerálů, stopových prvků a elektrolytů. Bylinná kaše umožňuje rychlejší regeneraci těla po zátěži a stresu. Jestliže je kůň v intenzivním tréninku, je důležité hlídat ztrátu minerálů a vody v těle, která se pocením vytrácí.
 
Hartog Energy Special
Tato energetická směs bez ovsa, obsahuje pomalu vydávající energii. Základem Energy Special je ječmen, který je známý svou vyšší energetickou hodnotou. Tato energie se spotřebovává pomaleji než třeba energie z ovsa.
 
Hartog Concept
Krmení koní a poníků se během posledních let velmi změnilo. Na trhu je velký výběr krmiv a doplňků stravy, tak že dochází až k překrmení koní. Proto jsme vyvinuli Hartog Concept, vyvážené kompletní krmivo, které podporuje zdraví a formu koně.
 
Lucerne Mix - vysoce kvalitní směs vlákniny
Mladá a čerstvě posekaná vojtěška smíchaná s čerstvě posekaným zeleným ovsem a jetelem tvoří základní komponenty pro výrobu Hartog Lucerne Mix. Tato kombinace garantuje vyšší energetický obsah při redukovaném obsahu vyvážené a kompletně stravitelné bílkoviny.
 
Gras Mix - Travní mix
Hartog Gras Mix se skládá z vysoce kvalitních obohacených granulí a molashinu (směs melasy a rostlinných olejů). Právě přidání molashinu dělá tento produkt velmi chutným pro všechny koně. Díky rostlinným olejům podporuje lesklost a kvalitu srsti.
 
Compact Gras
Rádi bychom Vám představili v našem soritmentu jedinečný produkt, který umožňuje krmit stájové koně co nejblíže jejich potřebám na pastvě. Pro Hartog Compact Gras se zpracovává speciálně vybrané seno bohaté na strukturu a vlákninu. Pak je pevně napresované do malých balíků.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE