reklama 11A

Alltech ČR partner Klubu Jezdci.cz

Alltech je dalším z partnerů Klubu Jezdci.cz. Přináší vám bonusové dárky!
15.05.2011 12:57  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

/PR článek/

Alltech – přírodní doplňky pro výživu koní

 
 
Alltech je mezinárodní nutrigenomická společnost. V roce 2010 oslavila 30 let věnovaných výzkumu a vývoji přírodních doplňků výživy zvířat i lidí. Příroda skrývá mnoho odpovědí na nezodpovězené otázky a mnoho řešení pro zdravotní problémy. Vědci Alltechu se jejich hledání intenzivně věnují. 
 
Na českém trhu jsou tato přírodní řešení k dostání teprve krátce, ale ohlasy chovatelů a veterinářů jsou skvělé. Mohli jste doposud vyzkoušet např. probiotika – Yea-Sacc. Jedná se o živé kvasinky, které podporují zdravé trávení koní a přežvýkavců. V poslední době je stále více žádaným produktem Mycosorb, který snižuje dopad zaplísněných krmiv na zdraví koně. Mycosorb je používán v krmných dávkách všech druhů zvířat. Z kuchyně Alltechu můžete znát  Bioplexy (organické mikroprvky - cheláty), Sel-plex ( šetrná forma selenu vázaná v těle kvasinek), Biomos, NuPro nebo přípravky pro výrobu (konzervaci) kvalitních objemných krmiv (seno, senáž).
 
Největší pýchou Alltechu je Lifeforce Formula – doplněk pro celkovou podporu organizmu, pro podporu imunity, detoxikace, trávení a regenerace.
 
Alltech spolupracuje i s českými výrobci a podílí se na mnoha českých krmivech (minerální doplňky, granule). U vašich dodavatelů tak můžete vybrat i řady produktů, které obsahují přírodní doplňky Alltechu – poznáte podle loga na obalech jejich výrobků...
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE