reklama 11C

Equiservis partner Klubu Jezdci.cz

Equiservis je hlavním partnerem webu Jezdci.cz. Mezi širokou jezdeckou veřejností je všeobecně známá, ne všichni však tuší, proč je právě ona tolik oblíbená a co vlastně dělá Equiservis Equiservisem.
23.03.2011 22:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

/PR článek/

Jedinečnost společnosti Equiservis

 
 
Dominantu celé společnosti tvoří tým nadšených lidí, které jejich práce opravdu baví. Koně jsou jim blízcí, vědí co a jak, a tudíž tak mohou poskytnout nakupujícímu zákazníkovi profesionální radu a pomoc s nákupem. Není se proto čemu divit, že je společnost Equiservis jako jediná společnost v ČR členem celoevropského sdružení dobrých obchodů Euroriding.  Nakupovat můžete 6 dnů v týdnu v kamenné prodejně a nepřetržitě v internetovém obchodě. Vybírat lze z více než 15 000 druhů zboží a když náhodou ztratíte účtenku a potřebujete zboží reklamovat či vyměnit, tak ani to není problém. 
 
Při výběru nabízeného zboží je kladen důraz stejně tak na kvalitní a profesionální materiály jako na zpracování samotné. Equiservis je pro ČR jediným a výhradním dovozcem i prodejcem špičkových značek Ariat a Euroriding. Jako jediní mají oprávnění dodávat na náš trh prestižní značky GPA a Effol, a prodávat v oblasti jezdeckého sportu značku Wellensteyn. Snaha přiblížit se svému zákazníkovi ještě víc, inspirovala společnost k vytvoření vlastní privátní značky výrobků Cassini. Díky přímému kontaktu společnosti se samotnými výrobci si tak zákazníci mohou koupit velice kvalitní výrobky za nižší ceny, neboť nedochází ke zbytečnému navýšení cen v závislosti na obchodních přirážkách zprostředkovatelů.
 
Prim na trhu s jezdeckými potřebami hraje Equiservis i v oblasti poskytování služeb a servisu při prodeji sedel. Pracovník odborně proškolený u nejvýznamnějších zahraničních firem vás osobně navštíví přímo ve vaši stáji kdekoli v ČR a fundovaně poradí s výběrem a specifikací sedla tak, aby padlo na míru koni i vám. 
 
Na základě dobré znalosti jezdecké problematiky poskytuje společnost profesionální servis a služby úzce spojené i se samotným prodejem. Služba vyprat koni deku, opravit sedlo či vyzdobit jezdecké věci hezkou výšivkou je pro ně stejně přirozená, jako koně nakrmit. Aby svým zákazníkům mohli splnit jejich požadavky co nejlépe a nejrychleji, zajišťují všechny výše uvedené služby vlastními silami ve své prodejně. Proto, až při příštím nákupu uslyšíte tiché vrčení, nelekejte se, to jen vyšívací stroj plní přání dalšímu zákazníkovi.
Nabízené zboží a služby pro své zákazníky neustále doplňují a zdokonalují. Na testování výrobků v nejtěžších podmínkách špičkového sportu Equiservis úzce spolupracuje ve všestrannosti v Lubošem Vrtkem, v drezuře s Hanou Vašaryovou, ve skokovém ježdění s Ludvíkem Jandourkem, Natálií Roučkovou a Jiřím Lužou, či s Kateřinou Rosickou zastupující kategorii dětské drezury. Equiservis však nezapomíná se svou podporou ani na další jezdce, kteří na svůj triumfální úspěch teprve čekají.
 
Věříme, že vám uvedený článek pomohl s rozhodováním o příštím nákupu. Buďte nároční a chtějte profesionály! 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE