reklama 11D

Harrie Smolders drží vedení ve FEI žebříčku

ikonka

Po započtení všech srpnových výsledků v rámci FEI skokového žebříčku si první místo stále drží holandský zástupce Harrie Smolders. Na dalších příčkách však došlo k poměrně mnoha změnám, a to včetně složení elitní trojice…
13.09.2018 17:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 Na první pozici ve FEI světovém žebříčku ve skocích je i po 31. srpnu holandský jezdec Harrie Smolders, který má na kontě 3090 bodů a drží si solidní náskok na ostatní. Tento Holanďan bodoval během uplynulého měsíce při CSI5* ve Valkenswaardu a také při CSI5* v Londýně.

Na druhé místo se nově posunul Mclain Ward, který byl původně čtvrtý. Na kontě má aktuálně 2825 bodů, tedy pouze o čtyři body více než třetí Marcus Ehning z Německa. V rámci elitní desítky nově figuruje na deváté pozici Steve Guerdat ze Švédska, naopak z nejlepší desítky vypadl Ben Maher.

Z českých reprezentantů si stále nejvyšší příčku drží Emma Augier de Moussac, která je na 247. příčce. Do elitní třístovky se nově dostal Aleš Opatrný, který si polepšil o necelých dvacet míst a patří mu 281. pozice.  Ještě větší posun zaznamenala Anna Kellnerová, která si svými výkony zajistila o téměř sedmdesát míst lepší pozici, když je nyní na 374. místě.

 

Kompletní žebříček je k nahlédnutí ZDE.

Ilustrační foto: archiv Stefano Grasso




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE