reklama 11D

Smolders stále jedničkou a postup Ehninga

ikonka

I po započtení všech červencových výsledků v rámci skokového FEI žebříčku se na čele s náskokem drží holandský reprezentant Harrie Smolders. Největší posun v rámci elitní desítky se pak podařil Marcusu Ehningovi, který poskočil na čtvrtou pozici…
10.08.2018 09:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V elitní desítce se objevila dvě nová jména, první dvě příčky však zůstaly beze změny. Ve vedení je Harrie Smolders, který jako jediný má na kontě více jak 3000 bodů. Konkrétně jich má 3298, což pro něco znamená vedení o 387 bodů nad druhým Pederem Fredricsonem. Tento Švéd, která v rámci Global Champions League startuje za Prague Lions, si díky stabilním výsledkům s přehledem udržel druhou pozici.

Na třetí místo se dostal Eric Lamaze, který si oproti předešlému měsíci polepšil o jednu příčku. Výrazně větší posun vpřed však zaznamenal aktuálně čtvrtý jezdec ve světovém žebříčku, a to Marcus Ehning. Německý zástupce se vyhoupl o devět příček nahoru a je tak nyní členem elitní desítky.

Druhým mužem, který se probojoval mezi top ten, je Ben Maher. Britský jezdec se z dvanácté příčky posunul na osmou pozici, když má na kontě 2640 bodů.

Nejlepší českou jezdkyní je dle FEI žebříčku Emma Augier de Moussac, která se zlepšila o zhruba 50 příček a aktuálně figuruje na 232. pozici.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.

Foto: archiv FEI




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE