reklama 11C

Galavečer všestrannosti a spřežení v Humpolci 2014

V sobotu 22. února se ve Spolkovém domě v Humpolci uskutečnil tradiční galavečer všestrannosti a spřežení. Seniorským jezdcem roku ve všestrannosti se stal Jaroslav Hatla, koněm roku pak jeho svěřenec Westwinds Diego v majetku paní Renáty Kellnerové.
23.02.2014 01:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Jaroslav Hatla se stal jezdcem roku a jeho svěřenec Westwinds Diego koněm roku 2013 ve všestrannosti. Foto Josef Malinovský
 
 
Vozatajové vyhlásili při slavnostním večeru oficiálně výsledky Českého poháru spřežení. Vítězem v kategorii jednospřeží se stal Jan Exnar, ve dvojspřeží vyhrál Ladislav Jirgala a ve dvojspřeží pony Mgr. Monika Pospíšilová. Ve čtyřspřeží český vozatajský pohár vyhodnocen nebyl, jelikož se neuskutečnily alespoň 3 soutěže s 3 účastníky z České republiky. Nejvíce bodů přitom získal díky startu na mistrovství ČR Jiří Nesvačil senior. 
 
V Humpolci byla vyhlášena celá řada dalších ocenění. Internetová televize EquiTV.cz pro vás připravila aktuálně záznam z udílení cen a těšit se můžete i na souhrnnou reportáž obohacenou mj. rozhovorem s Jaroslavem Hatlou. Více najdete na ZDE!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE