reklama 11D

Frekventanti SCM prověřeni na závodech v Hradištku

Ve dnech 1. až 3. dubna 2016 se v Hradištku uskutečnily kontrolní skokové závody pro frekventanty SCM a zároveň pro jezdce kategorie děti, junioři a mladí jezdci, kteří se chtějí pokusit o splnění kvalifikačních podmínek pro účast na ME v Millstreet.
03.04.2016 20:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Vše vyvrcholilo nedělními soutěžemi zařazenými na začátek sportovního programu závěrečného dne. V 8.00 hodin odstartovala soutěž stupně ZL pro děti, v níž zvítězila Lucie Melmerová s Lorettou 3. Ta stejně jakou další tři soupeřky postoupila do rozeskakování a dokončila nejen bez penalizace, ale také v nejrychlejším čase
 
Rychlá byla i Tereza Svobodová s Terry Z. Ta ovšem jednou chybovala, a tak se musela spokojit až se 4. řádkem výsledkové listiny. V rozeskakování měla ještě Calippu-T a s skončila druhá. Třetí místo vybojovala Kateřina Svěráková s Leonou 4.
 
Mladší a starší junioři soutěžili na společném parkuru s handicapem. Ti mladší měli výšku překážek nastavenou na 115 centimetrech, starší pak o pět centimetrů výše. Do rozeskakování postoupilo pět dvojic, přičemž tři patřily mezi mladší účastníky a dvě mezi starší. Prvenství ukořistila Denisa Vegrichtová s Phoebe, jež jako jediná zopakovala bezchybný výkon. Nejrychlejší byla Nikola Przybylová s Luissou, ale ta inkasovala 4 trestné body za jednu chybu. Se stejným výsledkem projely cílem Sára Roubalová s Grandusem a Linda Portychová s Pontevinou GD. Pátá skončila Eliška Hasnedlová s Conkirou, která inkasovala 7 trestných bodů
 
Stavitelem parkurů byl Eduard Petrovič z Chorvatska, který tradičně připravil velmi kvalitní kurzy dosahující potřebných parametrů, aby dostatečně prověřily zdatnost a připravenost našich mladších jezdců na mezinárodní závody. Překážky tak obsahovaly velmi často barevné profily a chybět nemohl např. vodní příkop.  
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE