reklama 11B

Fredricson úspěšný ve Stockholmu

Ve švédském Stockholmu se vedle drezurního Světového poháru konaly také skokové závody při Sweden International horse show ve dnech 27.- 30. listopadu. První mezinárodní skokovou soutěží bylo páteční dvoufázové skákání do 140cm...
01.12.2014 07:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Vítězem se stal Marlon Módolo Zanotelli z Brazílie v sedle Very. Druhé a třetí místo patřilo domácím jezdcům. Jako druhý se umístil Niklas Arvidsson s Cobolt a třetí příčka patří Angelice Augustsson s Madame Butterfly.

Brazilskému jezdci se velmi dařilo, protože zvítězil i v další soutěžidvoufázovém skákání do 145cm. Další dvě příčky patřily opět švédským reprezentantům. Druhý skončil Peder Fredricson s H&M Sibon a třetí Jens Fredricson s Lunatic.

Sobotní večer patřil Volkswagen Cupu, soutěži na čas do 150cm, kde hlavní výhrou byl vůz. Autorem parkuru byl Peter Lundström a v jeho kurzu byly nájezdy, na kterých se s dostatkem odvahy daly ušetřit desetiny vteřiny. První bezchybnou jízdu předvedl hned druhý startující Cameron Hanley z Irska v relativně rychlém čase. Bezchybně a rychle šel také Marlon Zanotelli a byl velice blízko svému třetímu vítězství. Nicméně 21letý Nicola Phillippaerts všem předvedl, jak ušetřit dalších půl vteřiny a zvítězit. Zanotelli nakonec skončil druhý a Hanley třetí.

Vrcholnou soutěží bylo H&M Grand Prix. Na startu se představilo celkem 18 dvojic, devět z nich absolvovalo první kolo bez trestných bodů a postoupilo tak do rozeskakování. V něm byl zdaleka nejrychlejší Peder Fredricson s H&M Sibon a na druhého Marlona Zanotelliho měl náskok přes dvě vteřiny. O třetí místo se podělili Helena Persson a Jur Vrieling, protože dosáhli naprosto stejného času. Fredricson vyhrál také vůz a během čestného kola jej řídila pyšná majitelka koně H&M Sibon, které vůz již zůstane. Fredricson loňskou sezonu vyhrál auta dvě a ještě před soutěží Astrid Olin slíbil, že jestli vyhraje další, věnuje ho .

Kompletní výsledky najdete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE