reklama 11A

Finále Českého drezurního poháru na Panské líše

Drezurní seriál Český drezurní pohár se chýlí ke konci. Finále se uskuteční ve dnech 27. – 29. září v brněnském areálu na Panské líše a po posledním kvalifikačním kole ve Vrchovanech vám přinášíme seznamy kvalifikovaných jezdců...
29.08.2013 10:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

S 68,763 % ovládla Šárka Charvátová kvalifikační kola Belzet Cupu. Foto Kateřina Návojová

V letošním roce se jedná již o 8. ročník a pořadatelům se i přes nové partnery podařilo zachovat tři úrovně v rámci seriáluBelzet Cup (úroveň T), Equiservis Cup (úroveň S) a Beckmann Trophy pro juniory a pony. 
 
Ve finále se představí nejlepší kvalifikovaná dvanáctka v každé kategorii. Během roku proběhlo celkem 9 kvalifikačních kol. Jezdcům je započítáván průměr čtyř výsledků z nejlepších šesti dosažených, neboť nejlepší a nejhorší se škrtá. Do finále si může vzít každý jednoho koně a bude s ním bojovat v rámci tříkolové soutěže
 
Pro jezdce je nachystána nejen atraktivní výhra, ale také budou přítomni zahraniční rozhodčí z úrovně CDI-W a CDI***. Ti by měli být společně s nejlepšími českými rozhodčími zárukou kvality a objektivního hodnocení. 
 
V Belzet Cupu dosáhla na nejlepší výsledek v kvalifikaci loni čtvrtá ve finále Šárka Charvátová a Saint Tropez, tedy letošní stříbrní medailisté. Naopak loňská vítězka finále Belzet Cupu Hana Vašáryová je ve vedení soutěže S, Equiservis Cupu, a to s koněm Equiservis La Fleurette. Loni ovládla nejtěžší kategorii s Luis Lassale.
 
V soutěži pro juniory s názvem Beckmann Trophy Junior se v kvalifikacích nejvíce dařilo Barboře Marešové s Remember me. Její výsledek byl o více jak tři procenta lepší, než na který dosáhla druhá Karla Mothejlová a Allitair. Třetí nejlepší výkon předvedla v kvalifikačních soutěžích úřadující juniorská mistryně Martina Kučerová a Calet. 
 
Na kompletní seznamy kvalifikovaných jezdců se můžete podívat ZDE. Na stránky pořadatele se dostanete TADY. Aktuální startovní a výsledkové listiny pak můžete tradičně očekávat v záznamu, viz odkaz níže. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE