reklama 11C

Český drezurní pohár má nový web

Seriálová soutěž Český drezurní pohár má od letošního roku zcela nové internetové stránky, které byly oficiálně spuštěny tento týden. Na webu s adresou www.ceskydrezurnipohar.cz naleznete mj. podrobná pravidla ČDP pro rok 2012…
19.04.2012 13:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

…a v pravidelných intervalech se tam objeví jednotlivé rozpisy, aktuální výsledky a žebříčky
 
 
 
V roce 2012 se pod patronátem TJ Equus Kinsky uskuteční již 7. ročník Českého drezurního poháru. Jeho význam spočívá v zaváděných systémových změnách. Rozšiřuje se počet soutěžních kategorií na tři (Belzet Cup, SAAB Cup a Wintermühle Trophy) – soutěžící se budou moci nově ucházet o prvenství i v kategorii „junior a pony“. Zajímavost klání podtrhují i adekvátní finanční odměny. Mezi jezdce, kteří se umístí ve finále, rozdělí organizátor 204.000,-  .
 
Zásadní změnu čeká i struktura samotných soutěžíubude kvalifikačních kol, důraz bude kladen na kvalitu a profesionální zázemí a ve sboru rozhodčích se objeví jen ti nejlepší, kteří budou zárukou objektivity hodnocení. Popsané změny mají přispět k atraktivitě a k posílení prestiže tohoto olympijského sportu, a to nejen u lidí z „branže“, ale i u široké veřejnosti.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE